Juli 2015 Positieve energie voor Griekenland

Lieve lezer,

“In alle opzichten is de wereldeconomie in onbalans. Griekenland is gekluisterd aan Europa terwijl het niets kan met alle maatregelen die worden opgelegd. Dit land moet het fijne van de cultuur weer boven brengen en in zichzelf geloven. Volledige zelfstandigheid brengt het weer op de been. Dus een volledige uittreding uit de Europese Unie en vernieuwde onderhandelingen over import en export. Het belangrijkste in de wereldeconomie is decentralisatie.
Stuur positieve energie naar de Grieken en in het bijzonder de leiders van dit land. Zij hebben jullie goede gedachten nodig en kunnen veel meer doen als ze weten dat mensen verbonden zijn met hun lot. Laat het aan hen over hoe zij het oplossen maar blijf positieve energie sturen deze zomer. Blijf Griekse producten kopen en weiger deel te nemen aan paniek zaaien. Het land mag dan economisch failliet gaan, maar de Grieken blijven staan en floreren.
Alle miljarden die naar Griekenland gaan verdwijnen in de zakken van miljardairs en de Griek ziet er niets van terug in zijn portemonnee.
Laat het systeem omvallen, lieve mens, en zorg voor je eigen land. Dit is geen oproep tot egoïsme maar tot kleinschaligheid. Hoe groter het patroon, hoe kleiner de winst voor het volk en hoe makkelijker de schaduwzijde zich ontwikkelt.
Uiteindelijk komt er een prachtige orde die goed is voor elk mens. Houd dit vast en wanhoop niet. Ik ben er ook nog.”