Augustus 2015 Vertrouwen is de deur naar het geluk

Lieve lezer,

Wat Ik de laatste tijd steeds vaker zie is dat mensen niet meer begrijpen hoe het leven uiteindelijk werkt. Dus wat de gevolgen zijn van hun handelingen en wat de hemelse krachten hieraan kunnen doen. Ik help elk mens met zijn leven en natuurlijk is het zo dat Ik als God oppermachtig ben, maar dat betekent niet dat de mens hiermee met alles in zijn leven rekening moet houden. Dus het leven moet geleefd worden door de mens en vanuit het perspectief van de mens. Soms komt er goddelijke interventie maar soms ook niet. Die onzekerheid speelt de mens nu extra parten. Daarom zou ik jullie willen vragen om het leven vanuit je eigen perspectief te blijven zien en tegelijkertijd de deuren en ramen openhouden naar Mijn wereld en Mijn liefde. Of dit nu gehonoreerd wordt of niet. Hiermee vraag Ik jullie het aller-moeilijkste en dat is om te vertrouwen door dik en dun, bij geluk en bij ellende. Zelfs als die ellende niet opgelost lijkt te worden.

Het vertrouwen is de deur naar het geluk. Dat is de essentie. Dus door te vertrouwen, nodig je de goddelijke interventie uit. Zo werkt het in het kort gezegd, lieve kinderen. Het is veel ingewikkelder, maar dit is nu even een hulpmiddel om deze tijden door te komen met begrip voor Mijn niet-handelen. Ik zie dat jullie Mij vaak verwijten niet in te grijpen waar dit wel nodig is. Als dat niet gebeurt zijn er doorslaggevende redenen voor die jullie niet kunnen kennen. Blijf dus te allen tijde vertrouwen in het hogere in jezelf en het Goddelijke wat onlosmakelijk met jou is verbonden en dat ben Ik.”

 ♥