Maart 2015 extra: de Zonsverduistering

Lieve mensen,

Vandaag hebben jullie een gedeeltelijke zonsverduistering meegemaakt. Het feit dat je hem niet kunt waarnemen vanwege de bewolking, maakt voor de energetische waarde ervan niets uit.
Wat betekent de zonsverduistering voor jullie? Het is een fenomeen waar mensen vroeger altijd angstig van werden omdat het duistere tijden zou voorspellen. Dat is juist. Een zonsverduistering voorspelt donkere tijden. Het feit dat de maan voor de zon schuift, betekent dat het onderbewuste van de mens bovenkomt en de ratio een ondergeschikte positie aanneemt. Er  komt dus een tijd aan van uitwerking van het menselijk karma. Dit is op zich een goed teken. Wat het moeilijk maakt is de vasthoudendheid van de mens aan het materiële en rationele. De wijsheid kan minder makkelijk bovenkomen.

Genoeg sombere voorspellingen! Wat kun jij hier op dit moment mee doen? Jij kunt vandaag en de komende weken (dit werkt door tot de volgende Nieuwe Maan) je bewust worden van je onbewuste verlangens, wensen en angsten. Wat heb je nog uit het verleden waar je steeds aan moet denken? Als je dit duidelijk hebt, ga dan mediteren met de volgende visualisatie:

Je gaat lekker zitten en sluit je ogen. Ga met je aandacht naar het stromen van alle vloeistoffen zoals bloed, lymfe en water in je lichaam. Bedank al deze vloeistoffen dat zij jou in leven houden.
Ga dan met je aandacht naar datgene wat jou nog steeds dwars zit. Maak het los uit je herinnering. Dat kun je doen door te visualiseren dat alle brokjes gedachten in je hoofd loskomen en meegevoerd worden door de stroom van bloed en lymfe. Maar ook je gevoelscentrum doet mee, dus in je hartstreek komt er ook het nodige los. Ook dat wordt liefdevol afgevoerd, gereinigd en uiteindelijk uitgescheiden.
Als er nog andere plekken in je lichaam zijn waar iets vastzit, probeer dit te ontdekken met je aandacht en laat ook dat meegaan op de stroom.
Ga dan met je aandacht naar je energetische lichamen: je aura en nog een stukje daarbuiten. Dit reinig je door je een luchtige substantie voor te stellen die schittert of glinstert. Die komt als een genezende wolk om je heen te hangen en neemt alles mee aan overtollige zaken uit het verleden. Dit laatste duurt een paar minuten.
Voel dan je gehele wezen, adem enkele malen diep in en uit en weet je verfrist en gereinigd.

Zo kun je je onbewuste klachten naar boven laten komen en liefdevol afvoeren. Deze tijd is daar bijzonder geschikt voor. Je verlangens en wensen komen na de reiniging. Spreek ze uit naar ons en wij gaan jou hiermee helpen.
Maak je geen zorgen over de moeilijke tijden die komen gaan. In mooie toekomst moet je nog steeds geloven want die is er voor jou.”

 ♥