December 2019 – Ga in vreugde, dan ontmoet je vreugde

“Lieve mensen,
Mooie dagen staan voor de deur. Jullie hebben grote verwachtingen van deze heilige tijd en dat is ook terecht. Sta erbij stil dat jullie zelf deze verwachtingen waarmaken en dat doe je door je te verheugen, positief te denken en liefde uit te stralen. De kersttijd is wereldwijd een tijd van goedheid en licht. Wij zien de aarde in de decembermaand oplichten door alle goede gedachten en blije gezichten. Die positiviteit en blijdschap straalt ook uit op de mensen die het niet zo goed hebben. Stuur dus liefde aan die mensen maar blijf zelf wel blij en vrolijk.
Er komt nu een omwenteling in jullie bewustzijn. Steeds meer mensen worden zich bewust van het feit dat er meer liefde, begrip en innerlijke kracht van elk individu uit moet gaan. Als je een kerstwens wilt doen, spreek dan de wens uit dat ieder mens eigenliefde krijgt en zijn innerlijke kracht mag voelen opborrelen. Als alle mensen deze wens tegelijk zou uitspreken, zou de wereld in één ogenblik veranderen in een paradijs.
Moeilijke momenten blijven komen, zo is het leven nu eenmaal, lieve mens, maar het is jouw keuze hoe je die gebeurtenissen gaat zien. Weet dan dat Mijn helpers naast je staan en Mijn engelen achter jou staan om je met hun vleugels te omarmen. Die zekerheid moet in ieder van jullie verankerd zitten. Weet ook dat vreugde een belangrijk onderdeel is van het grote lichtende pad dat ieder mens moet gaan. Als je in vreugde gaat, zul je ook vreugde ontmoeten; het is de wet van wederkerigheid. Vreugde doet ook het lichaam zingen. Het verhoogt je trilling en geeft energie. Als je dus even je energie kwijt bent, denk dan aan iets heerlijks.
Wij hier vieren ook feest tussen alle drukte van hulpverlening door. Zonder deze feesten is het niet mogelijk om te blijven helpen. Dus ook hier is die liefdevolle vreugde oppermachtig. Wij gaan ervoor zorgen dat voor ieder van jullie in deze tijd een klein tipje van de sluier tussen hemel en aarde wordt opgelicht. Dat kan zijn een blije gebeurtenis of een plotselinge ingeving hoe je iets moet doen waar je al tijden mee worstelde. Of iets anders, dat is aan jou om te herkennen, lieve mens! Alle zegen is voor jou en ga in vreugde het nieuwe jaar in. Je bent nooit alleen.