Januari 2020 – Houd je energieniveau hoog

“Lieve mensen,
Jullie hebben buiten je normale bezigheden nog een extra belasting en dat is de ellende op aarde zoals de bosbranden in Australië. Ieder van jullie is er in zijn achterhoofd mee bezig en heeft de vreselijke beelden gezien van mensen, dieren, planten en bomen die daar omgekomen zijn. Jullie kunnen vanuit je eigen huis hier hulp aan bieden en wel door zelf krachtig te blijven staan en positieve energie te sturen; dat is liefde, vrede en een uitnodiging tot opbouw van de geteisterde gebieden.

De mensen en dieren die zijn overleden zijn hier allen goed aangekomen en komen nu bij van hun laatste momenten. Hierbij worden zij geholpen. Ook de bomen die zijn doodgegaan zijn hier in hun eigen afstemming gekomen en maken zich op voor het opnieuw indalen in hun wereld op aarde.
De mens kiest vaak voor wanhoop en machteloosheid. Blijf in je originele energieniveau, lieve mens, en stuur liefde van daaruit. Iedere positieve gedachte helpt; een gedachte vol met lijden helpt niet. Voor jullie zelf is het belangrijk om je te trainen in het stabiliseren van je energieniveau. Put dan kracht uit je innerlijke bron en laat die stralen, hoe moeilijk de situatie ook is. Zo blijf je een deel van het grote geheel en voorkom je dat je je energetisch afzondert door negatieve gedachten. Zo kun je ook hulp bieden aan anderen. Stel je elke dag voor dat je innerlijke bron onuitputtelijk is.

Ik ben bezig met het verlichten van het lijden op aarde, dus jullie zijn hierin nooit alleen.”