Februari 2021 – Concentreer je op je ascensie proces

“Lieve mensen,

Jullie hebben elkaar de afgelopen tijd niet zo vaak kunnen zien als eigenlijk zou moeten. Blijf elkaar wel liefde geven. Als er regels zijn die het uitwisselen van liefde belemmeren, dan dien je deze met je eigen oordeel te hanteren. Liefde is de eerste levensbehoefte en is de bouwsteen van het universum. Daar kan geen regel iets tegen doen. Blijf denken zoals Ik denk, lieve mens en dat is in liefde, geluk en mogelijkheden. Vergeet niet dat jullie in een transformatieproces zitten waarin je energieniveau omhoog gaat. Deze ascensie is niet te stoppen door welke maatregel ook.
Mediteer elke dag tien minuten. Visualiseer dat een prachtige stroom hemelse energie jou constant voedt via je kruin en via je hart. Stel je voor dat je deze energie inademt, zij voedt namelijk je aura.
Je focus in deze tijd moet dus gaan naar je eigen energetische proces. Je wordt je bewust van alles wat onzichtbaar, maar toch aanwezig is. Sterker nog, de essentie van het menselijk wezen ligt in deze onzichtbare laag en niet in de materie. Je kunt altijd met Mij in contact treden, lieve mens, Ik hoor jou en zal jou altijd antwoorden; jij en Ik zijn Eén. Blijf met je bewustzijn uitreiken naar Mijn gelederen en je zal bekrachtigd worden.
Deze kracht zul je de komende tijd nodig hebben. Heb geen angst want dat is niet nodig. Angst verkleint je bewustzijn. Denk in liefde en eenheid, dan verdwijnt de angst.
Geef jezelf het vertrouwen dat deze tijd voor jou een kans is om energetisch te groeien en je te ontplooien tot degene die je werkelijk bent. Mijn zegen heb je, lieve mens.”