Januari 2021 – leg de rugzak van het verleden af en wees vrij

“Lieve mensen,
Jullie bevinden je nog steeds in een onwerkelijke situatie en die zal ook nog wel even blijven. Deze ontwikkelingen zijn er ook om jullie een innerlijke transformatie te laten doormaken. Velen van jullie bemerken dit al. Je gaat kijken naar het grote geheel, je gaat voelen wat je werkelijk nodig hebt en je staat sterker in je overtuigingen.
Het is de bedoeling dat jullie allen in deze tijd jezelf gaan helen. Dat doe je door die zaken die nu bovenkomen en die oud verdriet naar boven halen, te bekijken. Voel of het verdriet, de boosheid, de agressie en eventueel jaloezie nog een functie hebben. Dient het je nog of is het alleen een belemmering? Kun je ze rustig in het verleden laten en met een schoon hart verdergaan? Bij de meesten van jullie is het laatste het geval maar het is wel noodzakelijk dat je hier nog even bewust naar kijkt. Daarna kan je de rugzak van het verleden afdoen.
Dit is een uitnodiging voor een nieuwe tijd, om te gaan staan voor wie jij als mens bent en voor wat jij wilt in het leven. Daar krijg je zelfs nu en Ik zou bijna willen zeggen juist nu, de gelegenheid voor. Die gelegenheid moet je wel zelf pakken, lieve mens. Grijp hem aan. Stel je grenzen, bewaak je innerlijk licht zodat dit op peil blijft. Dat doe je door leuke dingen te blijven doen, door het leven op die manier te bekijken dat er nog allerlei mogelijkheden zijn en dat er steeds meer mogelijk gaat worden.
De beperkingen die jullie nu worden opgelegd zijn een uitnodiging om je gevoel van vrijheid los te maken en te laten vieren. Bekijk het zo en je zult je een ander mens voelen. Een lichter, krachtiger en gelukkiger mens. Dat is de nieuwe mensheid die nu gaat opstaan.”