Maart/April 2016: Gedachtehulp bij terrorisme

Lieve lezer,

Stuur geen negatieve gedachten naar mensen die terroristische aanslagen beramen en uitvoeren. Het is juist de bedoeling dat deze mensen in een zachtere energie terechtkomen en dat gebeurt niet als iedereen met weerzin en vaak haat aan ze denkt. Het beste is om in gedachten deze mensen bij elkaar in een veld te zetten. Zet een kring van engelen om het veld heen. Er gaat een energie van de engelen uit die er voor zorgt dat deze terroristen langzaamaan op een ander energieniveau gebracht worden. Verwacht dit niet al over twee weken, maar als veel mensen deze oefening gaan doen zul je merken dat de effecten van hun daden gaan veranderen. Het betekent ook dat jullie actie ondernemen in plaats van zij.
Jullie zouden ze het liefste gevangen willen zien of zelfs de doodstraf willen zien krijgen, maar dat is niet de manier om tegen deze kwade daden in te gaan. Wat zij nodig hebben is een diepgeworteld vertrouwen in zichzelf . Dat is wat hen nu juist ontbreekt en wat ervoor zorgt dat zij deze weg kiezen. Er ligt thuis niets op ze te wachten: geen leuke opleiding, interessante studie of een mooie baan. Deze mensen en soms kinderen zijn doelloos en het enige wat hen wordt ingeprent is dat zij een held kunnen worden als zij zichzelf opofferen. Niet dat zij al helden zijn, gewoon zoals zij zijn. Dat is wat ze opnieuw moeten leren. Dit begrip moet worden uitgebreid en als het kan overgeseind naar de opleidingsinstituten van dit soort terroristen. Het is de bedoeling dat deze mensen ook een werkelijk vruchtbaar leven kunnen krijgen, dat zij iets kunnen betekenen voor de maatschappij zonder daarbij het leven te laten en talloze slachtoffers mee te nemen.
Geef jezelf ook de ruimte om je emoties even de vrije loop te laten als er weer zo’n aanslag is gebeurd. Daarna adviseer Ik jullie om het zo snel mogelijk te vergeten. Ik heb dit al eens eerder moeten zeggen, maar het blijft maar doorgaan. Steek met liefdevolle gedachten een kaarsje aan voor de slachtoffers en ga je eigen weg. Probeer het verder niet volledig te laten binnenkomen. Dit betekent niet dat je geen hart hebt.
Het is nu van groot belang dat mensen beseffen dat zij zelf positieve energie kunnen genereren voor een nieuwe wereld. Dat ben je aan het doen als je positieve gedachten om je heen creëert. Maak je huis mooi, maak je tuin of balkon mooi als je die hebt en geniet daarvan. Nodig eens iemand uit die dit niet heeft en het heerlijk vindt om er even uit te zijn. Dan ben je een paradijs aan het creëren op aarde en wij zullen jou hier altijd bij helpen.”