Mei 2016 Wat zijn jouw doelen voor komende zomer?

Lieve mensen,

Het is nu een mooie tijd om je plannen voor de zomer te bekijken: Waar wil jij deze zomer in groeien? Wat voor vaardigheden wil je jezelf eigen maken? Wil je meer in je kracht komen te staan of het leven meer kunnen laten stromen? Wil je oude patronen loslaten en zorgeloos kunnen genieten? Al die zaken zijn mogelijk als je de nieuwe energie toelaat die elke lente weer opkomt. Laat je oude onzekerheden en negatieve patronen gaan. Als je dit moeilijk vindt kun je ze bij de maand januari op je jaarkalender schrijven en zet er dan bewust een streep doorheen. Voor de maand mei zet je er allemaal mooie dingen neer zoals: in je eigen kracht komen te staan; het licht in jezelf ontdekken; de zon in andermans ogen naar boven halen. Dan wordt je kalender en werktuig waardoor je elke keer herinnerd wordt aan je dromen en doelen.
Probeer je gedachten zoveel mogelijk te houden bij datgene waar je mee bezig bent. Als je afdwaalt, ga dan een positief pad op. Mocht je iets negatiefs denken, zet het bewust in het verleden. Tegelijkertijd is het heel goed om jezelf en je huis te reinigen van alle energieën die zich gedurende de winter hebben verzameld.
Moeilijke tijden komen aan op het wereldtoneel, maar dat wil niet zeggen dat dit jouw leven overschaduwt. Je kunt deze kennis gebruiken om je voor te bereiden en je leven zo in te delen dat je er positieve energie tegenover kan stellen. Dit wordt dan een prachtig netwerk van iedereen die hier bewust mee bezig is.
Laat alles komen zoals het komt en beweeg soepel maar doelgericht mee met de stroom van het leven.”