Juni 2016 Voel de nieuwe energie

Lieve mensen,

Het is nu de tijd voor jullie om je voor te bereiden op een moment van verandering in je leven. Die verandering is niet alleen vakantie, maar ook een opwaartse kracht die je helpt om je doelen te bereiken. Probeer dit te voelen in jezelf. De levenskracht stroomt nu maximaal, in de natuur maar ook in jou. Schrijf eens op welke doelen je voor ogen hebt voor de nabije toekomst. Kijk wat je in deze tijd kunt doen en plannen om die doelen te bereiken. Stel jezelf gerust een ultimatum dat je elke week of maand iets daarvoor gaat doen. Dit is een goede methode om jezelf te dwingen tot actie. Je voelt je kracht toenemen en je doelen worden sneller bereikt.
Ga ook eens kijken naar je inrichting van je werkplek. Probeer daar ten eerste op te ruimen en ten tweede wat meer kleur aan te brengen. Dat kan heel eenvoudig door een voorwerp met een bepaalde favoriete kleur neer te zetten, maar ook bloemen of een plantje zijn goed. Het gaat erom dat die kleur jou stimuleert tot actie en tot het naar buiten brengen van je talenten.
Komst van nieuwe tijd is ophanden en je levensdoel is hiermee verbonden. Visualiseer dus in die nieuwe tijd ook een plaats voor de vervulling van jouw doelen. Je laat je dus niet afleiden door de chaos en moeilijkheden van de huidige tijd. In de meest zware tijden op aarde zijn de meest mooie dingen gebeurd. Jouw toekomst is daar één van. Zie het zo en laveer tussen al die ellende door en tegelijkertijd zul je door jouw lichte energie die ellende wat kunnen verminderen. Je opdracht heeft altijd iets te maken met het geluk brengen voor anderen. Probeer dit geluk eerst in jezelf te voelen en daarna bewust uit de zenden naar je directe omgeving en daarna ook naar de wereld.”